Kazalo:

Kako merite pokrov žara?
Kako merite pokrov žara?

Video: Kako merite pokrov žara?

Video: Kako merite pokrov žara?
Video: Аня POKROV - Последний предатель /// ЖАРА KIDS FEST 2021 2024, Marec
Anonim

Kako izmeriti pokrove žara za žar

  1. Izmerite višina. To je razdalja od najvišje točke žar na tla.
  2. Izmerite širina. To je razdalja od najbolj oddaljenega roba žar drugemu.
  3. Izmerite globino. To je razdalja vodoravno od sprednje strani žar na hrbet.

Kako se na ta način merijo žari?

Domači plin Žar Toplotni ščiti Izmerite globina žar zadnji. Postavite konec traku meriti na točki žar najbolj zadaj in podaljšajte trak meriti naravnost do točke žar najdlje spredaj. Napiši to meritev navzdol, spet zaokroži navzgor na najbližji palec.

Ali je treba poleg tega pokriti plinski žar? Prvi nasvet je, da zagotovo potrebujejo a pokrov za žar . A pokrov za žar bo pomagaj ohraniti svoje žar videti dobro za prihodnja leta. ti naj pokriva tvoj žar po vsaki uporabi, ko se ohladi. Medtem ko nekateri skrbijo, da a pokrov za žar bo spodbujati rjavenje, to je mit.

Kakšno velikost pokrova za žar potrebujem?

Izmerite žar dolžina od roba ene do druge strani, vključno s policami in stranskimi gorilniki. Nakupujte pokrovi ki so enaki velikost ali so za centimeter ali dva večja od dimenzij vašega oglja ali plina žar . Preverite ilustracijo paketa, da se prepričate pokrov je enake oblike kot vaša žar.

Koliko hamburgerjev paše na žar?

Razumeti pravo velikost kuhalne površine. Najmanj 450 kvadratnih centimetrov je dobro izhodišče za zadovoljitev potreb večine ljudi. Na primer, 500 kvadratnih centimetrov žar rešetka lahko sprejme približno 24 hamburgerji naenkrat.

Priporočena: